Младина за целосна еманципација на Ромите е младинското крило на нашата партија.

Заедно со нив протестиравме против режимот на Груевски кој предизвика 70% невработеност меѓу младите.

Тие се нашата иднина, нивното образование и вработување е наша најголема обврска како организација.

Придружете се на нашите редови, кај нас сите имаат еднаква шанса и можност.