Author: pcerorgm

Почитувани, добредојдовте на нашата нова веб страница. Тука ќе можете да се запознаете со структурата и внатрешната организација на нашата партија, како и моменталната програма која планираме да ја спроведеме по завршувањето на парламентарните избори во Р. Македонија.

Освен тоа, на ова место ќе можете да ги прочитате сите новости околу нашата организација на нашиот нов портал за вести. Погледнете ја галеријата од изминатите граѓански протести што ние ги организиравме или стапете во контакт со нас за сите прашања што ги имате.

Со почит, ПЦЕР.